dijous, 18 d’octubre del 2018

Per què no podem veure més enllà de l’horitzó?
 (Anaís Ferré 1Bat)



A part de les teories que hagin pogut donar certs científics intentant resoldre aquesta pregunta, les deixaré de banda i trauré les meves pròpies conclusions.  

Bé, per teories científiques que hem obtingut al llarg dels anys, diuen que hi ha un immens mar amb superfícies d’aigua encara avui dia per descobrir, la nosta visió ens fa creure veure una línia per macar un fi, però no és un fi del tot cert, sinó que el marca el nostre cervell. Aleshores, si això, la nostra ment ho marca d’aquesta manera, quantes coses fa que el cervell humà vegi una realitat distorsionada? 


En la filosofia una pregunta ens porta a una altra, com heu pogut veure anteriorment, però mai es treu una conclusió del tot comprobable, sincerament jo no crec en cap teoria que hagi exposat qualsevol científic, realment trobo impossible poder treure conclusions de coses que no sabem i que no podem comprobar. Siguent realistes, ningú sabem res del món on vivim, solament sabem una història que creiem que és certa per documents i tractats que han pogut deixar constància dels fets, els nostres avantpassats però no tenim res més del que ens poguem aferrar. Mai sabrem el passat ni sabrem el futur. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada