dijous, 18 d’octubre del 2018

Què hi ha després de la mort? (Judith Egea 2Bat)




Principalment he fet aquesta pregunta, perquè és un tema que m'interesa bastant i perqué hi ha molts tipus de resposta, és a dir, que cadascú té una opinió diferent o fins i tot no hi creuen amb aquests temes.  Per a mi aquest tema em fa reflexionar bastant sobre la vida. Sempre penso; quan ens morim, què veiem? Tot negre? No veiem res? Ens reencarnem?  Tot aquest seguit de preguntes se'm venen al cap i no hi ha cap resposta concreta, perquè ningú sap el que hi ha realment. 

Aquest tema el relaciono amb la religió, perquè, per exemple, en la religió àrab creuen o diuen que quan ens morim anem a un món millor. Hi ha un noi que es diu Samuel Murray, que per les xarxes socials va fer una reflexió en la que deia; “Y si cuando morimos la luz al final del túnel es la luz hacia otra habitación de hospital, ahí nacemos y la única razón por la que lo haces llorando es porque recuerdas todo de tu vida pasada y estás llorando por el hecho de que moriste y lo perdiste todo, a medida que creces empiezas a olvidar tu vida pasada y te enfocas en la vida que tienes ahora pero algunas partes de tu memoria permanecen y esos recuerdos causan los déjà- vu. Piensa en eso por un segundo…”. 

Em va semblar una reflexió interesant, perqué mai havia pensat en aquesta posible resposta ni mal l'havia escoltat de ningú. Jo penso que quan morim tornem a viure, és a dir, quan morim i al cap de 2 dies neix algú podem ser nosaltres reencarnats però, sense recordar-nos de la nostra vida passada, perquè si no d'on venen els "déjà-vus"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada