dijous, 18 d’octubre del 2018


Som com realment ens mostrem? (Iveth Guasch 2 Bat)


En la societat actual estem tots plens de prejudicis i estereotips i això fa que no ens mostrem tal i com som per por a ser criticats o a no ser ''normals'', a destacar entre la gent només per ser diferents. 

En aquesta fotografia veiem un paper o cartolina i un ull que s'amaga darrere d'aquest. Em transmet com una por a l'exterior, por a ser jutjada, inseguretat... Com si després de crear-te la teva pròpia bombolla, una vegada intentes sortir de la teva zona de confort, veus com és la realitat i prefereixes cobrir-te i, fins i tot, esdevindre un espectador de tal.

I la pregunta és... Si no som com ens mostrem, ¿Qui som i com som? Només poques persones afortunades tenen la sort de conèixer-nos de veritat, ja que quan som al seu voltant ens sentim segurs i estimats. Hi ha molt poca gent que conservi la seva personalitat pròpia sense dependre del que l'envolta, per exemple, no actuem de la mateixa manera a l'estar amb la família, amb els amics o a un àmbit escolar. Quan som realment nosaltres? O potser nosaltres som una barreja de tots els anteriors?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada